Amsterdamas ir Antalija dviem lietuviams bus pasiekiami tik sapnuose

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Amsterdamo už įstatymų pažeidimus išsiųstą lietuvį. VSAT pareigūnai nustatė, kad jis dėl padaryto nusikaltimo buvo ieškomas Lietuvoje. Dar vienas lietuvis neišskris į Turkiją – su juo turi nebaigtų reikalų Kauno policija.

Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

2023-08-28 17:19

Penktadienio popietę Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė už Nyderlandų įstatymų pažeidimus deportuotą 33-ejų lietuvį. VSAT pareigūnai, tikrinę informaciją apie šį keleivį, išsiaiškino, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje. Dėl padaryto nusikaltimo vilniečio paiešką vos daugiau kaip prieš mėnesį, liepą, paskelbė sostinės policija.

Sekmadienį Vilniaus oro uosto užkardos pasieniečiai sulaikė popietiniu reisu į Antaliją planavusį išskristi kaunietį. Patikrinę informaciją apie jį, VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad 31-erių vyro už padarytą nusikaltimą nuo 2023-ųjų sausio ieško Kauno policija.

Abu vyrai buvo sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus oro uosto pasienio užkardos patalpas. Ieškomieji perduoti Vilniaus policijos pareigūnams.

Šiemet iki rugpjūčio 25 d. VSAT pareigūnai jau sulaikė 778 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji jų dalis, 611, pasieniečiams įkliuvo Lietuvos oro uostuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.