Vilkaviškio rajone pareigūnai sučiupo narkotikų platintoją: pas vyrą rasta ir brakonieriavimo įrangos

Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai atliko dar vieną sėkmingą sulaikymo operaciją nukreiptą prieš narkotinių bei psichotropinių medžiagų prekybą Marijampolės apskrityje.

Kvaišalai.<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Kvaišalai.<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2023, 10:51 AM, atnaujinta Aug 29, 2023, 10:58 AM

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, operacijos metu, Vilkaviškio rajone, patikrinimui buvo sustabdytas lengvasis automobilis, kurį vairavo to paties rajono gyventojas. Automobilio dalinės apžiūros metu buvo rasti du paketai gabenamų narkotinių medžiagų – kanapių, kurias vairuotojas buvo įsigijęs iš narkotikų platinimo veiklą vykdančio žmogaus.

Tą pačią dieną buvo sulaikytas ir narkotines medžiagas platinęs Vilkaviškio rajono gyventojas. Pastarojo namuose buvo atlikta krata, kurios metu buvo rastos paslėptos, platinimui paruoštos narkotinės medžiagos – kanapės, bei jų svėrimui ir pakavimui skirtos priemonės.

Taip pat įtariamojo namuose buvo rastas visas arsenalas brakonieriavimo įrangos: spąstai laukiniams gyvūnams gaudyti, žiūronai, naktinis priedėlis bei galimai brakonieriavimo būdu nelegaliai sumedžiotos stirnos likučiai. Minėtų pažeidimų įforminimui buvo iškviesti Aplinkos apsaugos departamento Marijampolės valdybos pareigūnai, kurie pradėjo atskirą tyrimą dėl grubių aplinkosaugos pažeidimų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 straipsnio 1 dalį. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.