Prieš skrydį per Lamanšą oro uoste siautėjusiam vyrui pasieniečiai uždėjo antrankius

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė gerokai įkaušusį kelmiškį. Agresyvaus vyro kelionė į Londoną baigėsi nė neprasidėjusi – areštinėje.

Kauno oro uostas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kauno oro uostas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

2023-11-06 13:51

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), penktadienį vėlai vakare VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Kauno oro uosto pasienio kontrolės punkte dirbę pareigūnai dėl chuliganiško elgesio sulaikė neblaivų vyrą, ketinusį skristi į Londoną.

Pasieniečiams iš oro uosto tarnybų buvo pranešta apie išvykimo salėje agresyviai besielgiantį vyrą. Informuota, kad vienas iš keleivių kabinėjasi prie Kauno oro uosto darbuotojų, triukšmauja, plūstasi: nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas.

VSAT pareigūnų paprašytas išeiti iš patikros zonos, vyras nepakluso jų teisėtiems nurodymams, toliau pažeidinėjo viešąją tvarką.

Neadekvačiai besielgiantį ir sunkiai aplinkoje besiorientuojantį vyrą pasieniečiai sulaikė. Įsismarkavęs keleivis tam priešinosi, koneveikė pareigūnus, įžeidinėjo juos. Tramdant chuliganą teko panaudoti antrankius. Sulaikytasis buvo pristatytas į VSAT tarnybines patalpas. Paaiškėjo, jog tai 34-erių Kelmės rajono gyventojas. Nuo alkoholio apsvaigusiam vyrui į Jungtinę Karalystę išskristi neleista.

Vėliau jį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams. Kelmiškiui buvo nustatytas vidutinis (2,19 promilės) girtumo laipsnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.