Jurbarke prie BMW vairo sulaikyta švelniai įkaušusi uniformuota pasienietė Vyko į tarnybą

Jurbarke sustabdytas automobilis BMW, kurį vairavo švelniai įkaušusi uniformuota pasienietė.

 Policija, alkotesteris.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, alkotesteris.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2023, 8:24 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 12 d. apie 18 val. 50 min. Jurbarke, Dariaus ir Girėno g., sustabdytas automobilis „BMW 1er Reihe“, kurį vairavo uniformuota švelniai įkaušusi (0,50 prom.) VSAT Pagėgių pasienio rinktinės pareigūnė (gimusi 1991 m.).

Pareigūnė vyko į tarnyba.

Vairuotojai surašytas protokolas.

Administracinių nusižengimų kodeksas nurodo, kad transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs (ne mažiau negu 0,41 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) ar apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai, taip pat apsvaigimo patikrinimo vengimas arba alkoholio (nustatytas ne mažiau negu 0,41 promilės neblaivumas), narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimas iki patikrinimo užtraukia baudą vairuotojams nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

Už šį administracinį nusižengimą taip pat privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo vienų metų iki vienų metų šešių mėnesių arba teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo šešių mėnesių iki vienų metų ir draudimą vairuoti transporto priemones, kuriose neįrengti antialkoholiniai variklio užraktai, nuo vienų metų iki vienų metų šešių mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.