Iš Danijos grįžtantį klaipėdietį pasieniečiai perdavė jo ieškančiai policijai

Į Kalvarijos pasieniečių rankas pakliuvo iš užsienio grįžtantis klaipėdietis, kurio paiešką prieš keletą dienų buvo paskelbusi uostamiesčio policija.

Pasieniečiai.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Nov 16, 2023, 1:13 PM, atnaujinta Nov 16, 2023, 1:14 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), ankstyvą antradienio rytą VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai, patruliavę kelyje Suvalkai–Marijampolė ties Salaperaugio kaimu (Kalvarijos sav.), patikrino į degalinę užsukusį automobilį „Audi A3“ lietuviškais registracijos numeriais. Pasieniečius sudomino jo keleivis. Vyrui buvo sužalotas veidas, po viena akim matėsi kraujosruva, ant viršutinių drabužių – senų kraujo pėdsakų.

33-ejų klaipėdietis paaiškino, kad su pažįstamais vyrais vykdamas iš Danijos, su jais susikivirčijo ir susimušė. Su kokiais žmonėmis kilo konfliktas, jis nepaaiškino ir niekam pretenzijų nepareiškė.

Patikrinę vyro duomenis policijos informacinėje sistemoje, VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad automobilio „Audi A3“ keleivis yra nuteistas už nusikalstamą veiką ir jo paiešką lapkričio 10 d. paskelbė Klaipėdos policija.

Pasieniečiai ieškomą vyrą sulaikė ir perdavė jį atvykusiems Kalvarijos policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.