Sostinėje ir Vilniaus rajone pavogti statybiniai įrankiai, automobilio žibintai, kepsninė

Sostinėje ir Vilniaus rajone praėjusią parą buvo pavogti įvairūs statybiniai ir sodo įrankiai, automobilio žibintai, kepsninė, pranešė policija.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 11:06 AM

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, antradienį gautas pranešimas, kad nuo lapkričio 18 d. iki lapkričio 21 d. Vilniuje, Žaliųjų Ežerų gatvėje, iš statybvietės buvo pavogta paletinės šakės, trys kastuvai „Fiskars“, kėlimo grandinė, durų stiklas su rėmu. Nuostolis – 3 125 eurai.

Anot policijos, apie 6 val. 50 min. Vilniuje, Didlaukio gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išdaužius automobilio BMW priekinių durelių lango stiklą bei atidarius variklio dangtį, pavogta priekiniai žibintai. Nuostolis – 1 830 eurų.

Kaip skelbė Vilniaus AVPK, apie 15 val. 15 min. Vilniaus rajone, Kuprioniškių kaime, pastebėta, kad iš namo kiemo, sugadinus automatinių vartų užrakto mechanizmą, pavogta kepsninė „Kamado“ ir akumuliatorinė žoliapjovė. Nuostolis – 1 800 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.