Klaipėdos policija sučiupo iš 5 vaikų telefonus atėmusį įtariamąjį

Klaipėdos miesto PK pareigūnai sulaikė 1998 m. gimusį vyrą, kuriam pareikšti įtarimai dėl atvirųjų vagysčių – įtariama, kad jis uostamiestyje, viešose vietose ar daugiabučių laiptinėse, iš 5 mažamečių pagrobė mobiliuosius telefonus.

Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Klaipėdos apskrities VPK

Nov 23, 2023, 9:42 AM

Ikiteisminis tyrimas pradėtas gavus pranešimą, kad spalio 13 d. apie 10 val. 30 min. į daugiabučio laiptinę kartu užėjęs nepažįstamas vyras iš 2014 m. gimusio mažamečio rankų pagriebė mobilųjį telefoną ir pasišalino.

Lapkričio mėnesį buvo gauti dar keturi pranešimai apie panašiai nukentėjusius mažamečius. Po lapkričio 13 d. Klaipėdoje, Sulupės g., įvykdytos analogiškos nusikalstamos veikos, karštais pėdsakais dirbę pareigūnai netoli įvykio vietos – Poilsio gatvėje – pastebėjo nukentėjusiųjų apibūdinimus atitinkantį vyrą ir jį sulaikė. Pas jį buvo rastas ir tądien pavogtas mobiliojo ryšio telefonas.

1998 m. vyras buvo uždarytas į areštinę. Anksčiau keturiskart už vagystes, turto pasisavinimą ir sukčiavimą jau teistam įtariamajam teismas skyrė kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.

Atvirą vagystę įvykdžiusiam žmogui gali grėsti viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.