Nusikaltėliai ištuštino Ignalinos rajone gyvenančios pensininkės banko sąskaitą

Ignalinos rajono policijos komisariato pareigūnams teks išsiaiškinti, kas ištuštino Dūkšto seniūnijoje gyvenančios moters (gim. 1937 m.) banko sąskaitą.

Pareigūnai ieško kas pagrobė pinigus iš Ignalinos rajone gyvenančios pensininkės banko sąskaitos. <br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Pareigūnai ieško kas pagrobė pinigus iš Ignalinos rajone gyvenančios pensininkės banko sąskaitos. <br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2024, 10:35 AM

Į policiją kreipęsis šios garbaus amžiaus moters globėjas sakė pastebėjęs, kad iš jos globotinės banko sąskaitos neaiškiomis aplinkybėmis dingo 9 tūkstančiai 610 eurų.

Pensininke besirūpinančio ir jos finansus tvarkančio globėjo teigimu ši pinigų suma iš jo globotinės banko sąskaitos buvo išgryninta pernai, laikotarpyje nuo spalio 19 iki lapkričio 13 dienos.

Pareiškimą gavę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.