Mažametį sumušęs marijampolietis stos prieš teismą

Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorė teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 64-erių metų marijampoliečiui pareikšti kaltinimai dėl fizinio skausmo sukėlimo mažamečiui.

.Mažametį nuskriaudęs marijampolietis turės stoti prieš teismą. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
.Mažametį nuskriaudęs marijampolietis turės stoti prieš teismą. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2024, 9:55 AM, atnaujinta Jan 11, 2024, 9:56 AM

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorė Eglė Privenienė. Tyrimą atliko Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) pareigūnai.

Praėjusių metų rugpjūčio mėnesį Marijampolės AVPK pareigūnai gavo pranešimą apie galimai prieš mažametį sūnų smurtaujantį tėvą. Pareigūnai operatyviai sureagavo į šį pranešimą ir, nuvykę į įvykio vietą, patikrino gautą informaciją. Įtarimų dėl smurto sulaukusiam marijampoliečiui tąkart nustatytas vidutinis neblaivumo laipsnis. Dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Byloje kaltinamojo marijampoliečio atsakomybę lengvinančių aplinkybių nenustatyta. Jo atsakomybę sunkinančia aplinkybe laikytina tai, kad nusikalstamas veikas padarė būdamas apsvaigęs nuo alkoholio bei būdamas recidyvistu.

Vyrui pareikšti kaltinimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo (pagal BK 140 str. 3 d.). Už šią nusikalstamą veiką numatoma bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Marijampolės apylinkės teismo Marijampolės rūmams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.