Kaune avariją sukėlė girtas vairuotojas – nukentėjo pats ir sužalojo keleivę

Kauno policija aiškinasi aplinkybes avarijos, kurią sukėlė girtas vairuotojas. Per incidentą nukentėjo pats avarijos kaltininkas ir buvo sužalota automobilio keleivė.

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2024, 9:15 AM, atnaujinta Jan 15, 2024, 10:22 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sausio 14 d. apie 11 val. 35 min. Kaune, Draugystės g., automobilis „Audi A6“ vairuojamas girto (1,73 prom.) vyro (gim. 1982 m.), nesuvaldytas kliudė kelio ženklą, nuvertė medį bei apsivertęs apgadino stovėjimo aikštelėje stovėjusį automobilį „Volvo S80“.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Audi A6“ vairuotojas ir kartu važiavusi moteris (gimusi 1980 m.), kurie po medikų apžiūros, gydomi ambulatoriškai.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informuoja, kad į avarijos vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai. Pasak ugniagesių pranešimo, gelbėtojai buvo informuoti, kad susidūrė du automobiliai, viena moteris prispausta, viena sužeista.

Atvykus ugniagesiams, automobilis buvo apsivertęs ant stogo, viduje buvo žmogus. Atidarius ir palaikius atidarytas duris, žmogus iš automobilio išlipo pats.

Medikai nukentėjusiam vairuotojui sutvarstė ranką, keleivę apžiūrėjo ir išvežė į ligoninę. Atjungtas automobilio „Audi A6“ akumuliatorius ir surinktos duženos.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.