Vilniuje sulaikyti du kvaišalų turėję asmenys, vienas jų – nepilnametis

Sostinėje ketvirtadienio rytą sulaikyti du galimai narkotinių medžiagų turėję asmenys, vienas jų – nepilnametis, pranešė policija.

Pareigūnams įkliuvo du kvaišalų turėję asmenys. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnams įkliuvo du kvaišalų turėję asmenys. <br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2024, 4:58 PM

Anot Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK), apie 9 val. 19min. gautas pranešimas, kad sostinės Geležinio Vilko gatvėje pastebėtas galimai chuliganiškai vairuojamas automobilis „Škoda“ su Estijos Respublikos registracijos valstybinio numerio ženklais. Netrukus šis automobilis pareigūnų pastebėtas prie degalinės Geležinio Vilko gatvėje, o privažiavus prie „Škodos“ ir įsijungus šviesos bei garso signalus, nurodyta vairuotojui pastatyti automobilį į stovėjimo vietą.

Anot policijos, vairuotojas, sėdėdamas automobilyje, kažko ieškojo. Nurodžius laikyti rankas matomas, asmuo į reikalavimus nereagavo – vairuotojas, išsitraukęs nedidelį indelį, numetė jį į salono galą.

„Vairuotojas nesureagavo, ir kai policijos pareigūnai pareikalavo nutraukti savo veiksmus, todėl jis buvo priverstinai išlaipintas iš automobilio ir sulaikytas“, – teigiama Vilniaus AVPK pranešime spaudai.

Pasak policijos, „Škodos“ vairuotojo sulaikymo metu iš automobilio bandė pasišalinti keleivis, tačiau nesėkmingai. Vairuotojas ir kartu važiavęs 17-metis (gim. 2006 m.) buvo surakinti antrankiais.

Apžiūrint automobilį „Škoda“, ant galinės sėdynės rasta metalinė dėžutė su galimai narkotinių medžiagų likučiais, o ant vairuotojo sėdynės – kristalinės medžiagos gabaliukai, galimai narkotinės medžiagos. Abu vyrai nepripažino, kad tai jų daiktai.

Paaiškėjo, kad automobilį „Škoda“ vairavo vyras (gim. 1997 m.), neturintis teisės vairuoti transporto priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.