Šilutiškis vogti į parduotuvę ėjo kaip į darbą

Šilutėje gyvenantis vyras (gim. 1986 m.) į šiame mieste Lietuvininkų gatvėje esantį prekybos centrą vogti ėjo kaip į darbą.

Vagišių domino alkoholiniai gėrimai. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vagišių domino alkoholiniai gėrimai. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2024, 2:42 PM

Peržiūrėjus prekybos centre esančių stebėjimo kamerų įrašus paaiškėjo, kad per pora mėnesių minėtas vyras prekybos centre įvykdė net 14 vagysčių. Pagrindiniu ilgapirščio grobiu tapo alkoholiniai gėrimai.

Dalies alkoholinių gėrimų parduotuvėje buvo pasigesta atlikus reviziją. Kilus įtarimams, kad šie gėrimai galėjo būti pavogti, nuspręsta įdėmiai peržiūrėti parduotuvėje įrengtų stebėjimo kamerų įrašus.

Paaiškėjo, kad jau minėtas vyras nuo praėjusių metų lapkričio 21 iki šių metų sausio 19 dienos, alkoholinius gėrimus iš parduotuvės vogė net keturiolika kartų. Dėl šių vagysčių prekybos centrui padaryta žala siekia 278,45 euro.

Prekybos centro administracija nusprendė kreiptis į policiją. Gavę nukentėjusiųjų pareiškimą pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Vagiliavimu įtartas vyras jau yra gerai žinomas policijos pareigūnams. Jis yra jau ne kartą teistas už vagystes ir kitus nusikaltimus. Įtariamasis ieškomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.