Šiauliuose turėtų sunerimti BMW savininkai – apvogti keturi automobiliai, o vienas nuniokotas

Šiauliuose prasidėjo juodos dienos automobilių BMW savininkams.

Vagišių taikiniu Šiauliuose tapo automobilių BMW dalys. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vagišių taikiniu Šiauliuose tapo automobilių BMW dalys. <br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2024, 9:38 AM

Antradienį policija pranešė keturis apvogtus šios markės automobilis. Dar vienas automobilis BMW Šiauliuose tapo vandalo taikiniu.

Pirmadienį policija gavo pranešimą, kad tarp vasario 18 d. 21.30 val. ir vasario 19 d. 11.30 val. Šiauliuose, Gardino gatvės automobilių stovėjimo aikštelėje, išdaužus durų stiklą ir patekus į automobilį BMW 116, priklausantį moteriai, gim. 1994 m., buvo pagrobtas vairas.

Iš šalia stovėjusio automobilio BMW X5, išdaužus durų stiklą, pagrobta multimedija. Automobilio BMW X5 savininkas tikslinamas.

Pirmadienį ryte buvo pastebėta, kad prie pat Šiaulių esančio Dainų kaimo, automobilių stovėjimo aikštelėje, išdaužus langą, iš automobilio BMW 5ER REIHE, priklausančio vyrui, gim. 1992 m., pagrobta multimedija. Turtinė žala tikslinama.

Iš šalia stovėjusio automobilio BMW 320 GT, priklausančio vyrui, gim. 1999 m., išdaužus durelių langelį, taip pat pagrobta multimedija.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir dėl Šiauliuose, Gegužių gatvės daugiabučio namo kieme, stovėjusio automobilio BMW 3ER REIHE,priklausančio vyrui, gim. 1993 m., nuniokojimo.

Tarp vasario 8 d. 20.00 val. ir vasario 9 d. 6.33 val. šiam automobiliui buvo išdaužtas galinis langas, nulaužtas veidrodėlis bei apgadintas bagažinės dangtis. Turtinė žala – 416 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.