Per didelis išgerto alkoholio kiekis sutrukdė lietuviui grįžti į salą, kurią atrado Kristupas Kolumbas

Ketvirtadienio pavakarę į VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto pasienio užkardos pareigūnus, dirbusius Kauno oro uosto pasienio kontrolės poste (PKP), kreipėsi aviacijos saugumo tarnybos darbuotojai. Jie pranešė, kad reisu į Londoną neleido išskristi keleiviui, kuris elgėsi agresyviai, plūdosi, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas, tačiau tikrintis blaivumą jis atsisakė.

Antrankiai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Antrankiai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Feb 25, 2024, 11:21 AM

Svaigalų padauginusį vyrą pasieniečiai atvesdino į PKP tarnybines patalpas. Nustatyta, kad šis nuo alkoholio stipriai apsvaigęs keleivis – 33-ejų Lietuvos pilietis, jau kurį laiką gyvenantis Angilijoje – Jungtinei Karalystei priklausančioje užjūrio teritorijoje.

Nerimstantį vyrą dėl jo paties ir aplinkinių saugumo teko uždaryti į laikino sulaikymo kamerą. Tačiau ir ten į Jungtinę Karalystę neišskridęs keleivis nenurimo – trankydamasis į betoninę sieną, ėmė save žaloti. Teko iškviesti medikus ir policiją. Suteikus pirmąją medicinos pagalbą, pilietis buvo perduotas Kauno policijos pareigūnams.

Angilija (Anguilla) – Jungtinės Karalystės valda Vest Indijoje, tarp Karibų jūros ir Atlanto vandenyno, Antilų salyne, Priešvėjinėse salose. Valdą sudaro Angilijos (88 kv. km) ir kelios mažesnės salos, gyvena per 16 tūkst. gyventojų. Angilijos salą 1493 m. atrado K. Kolumbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.