Kauno teismui vyras pateikė ieškinį, jog sumokėjo kyšį, bet negavo žadėtos paslaugos – pranešėjas aiškinsis prokurorams

Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose buvo gautas ieškinys dėl skolos priteisimo. Ieškiniu gyventojas prašė priteisti pinigus, kuriuos jis sumokėjo atsakovui už tai, kad šis jam padėtų greičiau perlaikyti prarastas vairuotojo teises.

Eurai.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Eurai.<br>R.Danisevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apylinkės teismas

Mar 4, 2024, 11:25 AM

Ieškovas teigė, kad atsakovui, kuris žadėjo sudaryti sąlygas greičiau perlaikyti prarastas vairuotojo teises, iš pradžių perdavė 950 eurų. Jo teigimu, VĮ „Regitros“ darbuotoju prisistatęs žmogus vėliau prašė papildomai sumokėti 400 eurų ir perduoti maišą rūkytos žuvies, o vėliau grąžino pervestus 150 eurų.

Ieškovas teismo prašė priteisti 1200 eurų jam negrąžintų pinigų ir 60 eurų palūkanų. Ieškovas savo ieškinyje taip pat pareiškė, jog jei atsakovas nepateiks savo atsiliepimo, jis leidžia teismui priimti sprendimą už akių, o esant reikalui, jo interesus teisme atstovaus advokatas.

Kauno apylinkės teismas, susipažinęs su ieškiniu, atsisakė jį priimti ir 2024 m. kovo 1 d. priėmė atskirąją nutartį, kuria nuspręsta informuoti Kauno apylinkės prokuratūrą apie tai, kad ieškinyje nurodyti šalių civiliniai santykiai bei jiems atsirasti atlikti veiksmai galimai turi nusikalstamos veikos požymių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.