Tėvo ir 17-mečio sūnaus konfliktas Vilniuje: nepilnametis išvežtas į ligoninę, smurtavusiu vyru susidomėjo policija

Vilniaus policija aiškinasi aplinkybes konflikto tarp tėvo ir 17-mečio sūnaus. Po konflikto sumuštas nepilnametis išvežtas į ligoninę.

 Pagalbos numeris 112, policija, greitoji pagalba.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Pagalbos numeris 112, policija, greitoji pagalba.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-04 09:31

Vilniaus apskrities VPK informuoja, kad kovo 3 d. apie 11 val. 20 min. Vilniuje, Volungės g., bute, kilus konfliktui, vyras (gim. 1979 m.) smurtavo prieš septyniolikmetį (gim. 2006 m.), tuo sukeldamas jam fizinį skausmą.

Pirminiais duomenimis, apie incidentą sužinota po to, kai pats nukentėjęs 17-metis išsikvietė greitosios pagalbos medikus. Vaikinas po konflikto išėjo iš namų ir atėjęs iki netoliese esančios prekybos centro automobilių aikštelės čia išsikvietė medikus. 

Apie iškvietimą buvo informuoti ir policijos pareigūnai. Jie atvykę nurodytu adresu, 17-metį rado jau greitosios pagalbos automobilyje. Ant jo kūno matėsi sumušimai ir nubrozdinimai.

Vaikinas sakė, kad jį namuose sumušė tėvas kilus žodiniam konfliktui.

Nepilnametis išvežtas į ligoninę, o policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.