Tirdami vagystę, pareigūnai Pakruojo rajone aptiko narkotikų

Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnus tyrimas dėl vagystės iš vieno Pakruojo rajono miestelio sodybos atvedė iki naujos nusikalstamos veikos tyrimo – neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Tirdami vagystę, pareigūnai rado ir kvaišalų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Tirdami vagystę, pareigūnai rado ir kvaišalų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Šiaulių AVPK

Mar 8, 2024, 1:59 PM, atnaujinta Mar 8, 2024, 2:00 PM

Vagystė buvo pastebėta vasario 11-osios popietę, kai sodybos kieme stovėjusiame traktoriuje pasigesta akumuliatoriaus, o degalų bake – apie 100 litrų dyzelino. Įtarimas dėl vagystės krito ant dviejų už įvairias nusikalstamas veikas teistų Pakruojo rajono gyventojų, kurie praėjusių metų lapkritį grįžo atlikę bausmę po paskutinio įvykdyto nusikaltimo.

Tęsdami procesinius veiksmus, tyrėjai atliko kratas ir vieno įtariamųjų, 24 metų Pakruojo rajono gyventojo, gyvenamojoje vietoje rado popieriaus lankstinuką su augalinės kilmės, įtariama, narkotinėmis medžiagomis. Tiek minėtas vyras, tiek kartu gyvenantis jo brolis dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis jau ir anksčiau buvo teisti. Dabar jiems dėl tos pačios nusikalstamos veikos pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas.

Jis tyrėjus atvedė į vieną Pakruojo rajono gyventojo butą, kuriame irgi buvo atlikta krata ir kurios metu taip pat rasta, įtariama, narkotinių medžiagų – marihuanos. 25 metų vyrui įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Dėl narkotinių medžiagų platinimo jis jau buvo anksčiau teistas prie6 keletą metų. Tada pareigūnai lengvajame automobilyje, kuriame įtariamasis sėdėjo su trimis draugais, buvo rasti 29 folijos paketėliai su kvaišalais.

Primename, kad nuo vasario 6 d. startavo Lietuvos policijos pasitikėjimo telefono linija „Narkotikams – NE“. Kiekvienas jūsų telefono numeriu 8 700 60 777 galite pranešti apie žinomas narkotikų platinimo vietas ir asmenis. Telefono linija veikia darbo dienomis nuo 7 val. iki 20 val. Jos tikslas – sutelkti bendruomenę ir policiją bendram tikslui – nuo kvaišalų apsaugoti Lietuvos jaunimą (ypač moksleivius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.