Nuo sukčių nukentėjo dar du investuoti norėję gyventojai – šį kartą Klaipėdoje ir Vilniuje

Klaipėdos ir Vilniaus pareigūnai ieško nusikaltėlių apgavusių investuoti norėjusius gyventojus ir išviliojusius jų pinigus. 

Eurai.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Eurai.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2024, 9:26 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, kovo 20 d. apie 11 val. 27 min. į Klaipėdos m. PK kreipėsi vyras (gim. 1984 m.), kuris pareiškė, kad laikotarpiu nuo vasario 18 d. iki kovo 13 d., per internetinę investavimo platformą apgaulės būdu, iš jo išviliojo 10 920 eurų.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad kovo 20 d. Vilniaus apskrities VPK gautas moters (gimusi 1965 m.) pranešimas, kad šių metų sausio 17 d. nepažįstami asmenys, susisiekę telefonu, įtikino ją investuoti ir apgaule išviliojo 2 000 eurų.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas apgaule savo ar kitų naudai įgijo svetimą turtą ar turtinę teisę, išvengė turtinės prievolės arba ją panaikino, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.