Uostamiestyje per praėjusią parą pradėti trys tyrimai dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis

Klaipėdoje per praėjusią parą fiksuoti trys atvejai, kai policijos pareigūnai pas asmenis ir viešoje vietoje rado galimai narkotines medžiagas, pranešė policija.

 Pas tris kalipėdiečius rasta kvaišalų. <br>123rf asociatyvi nuotr.
 Pas tris kalipėdiečius rasta kvaišalų. <br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-27 11:05

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, apie 14.40 val. Statybininkų gatvėje, atlikus dalinę apžiūrą, automobilio „Ford“ salone buvo rastas folijos lankstinukas su baltos spalvos, biria, galimai narkotine medžiaga. Automobilyje buvusiems dviem vyrams (gim. 1980 m.) įteikti šaukimai atvykti į apklausą.

Anot policijos, apie 20.55 val. Taikos prospekte, viešoje vietoje, atlikus dalinę vaikino (gim. 2006 m.) apžiūrą, kelnių kišenėje rastas popieriaus lankstinukas su žalsvos spalvos, augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Anot Klaipėdos AVPK, apie 22.33 val. Baltijos prospekte, viešoje vietoje, rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.