Beteisio vairuotojo BMW naktį Vilniuje trenkėsi į tilto konstrukcijas

Vilniuje naktį iš sekmadienio į pirmadienį nesuvaldytas automobilis BMW trenkėsi į tilto konstrukcijas. Po avarijos paaiškėjo, kad automobilį vairavo beteisis vairuotojas.

 Avarijos vietoje.<br> Įvykio liudininko nuotr.
 Avarijos vietoje.<br> Įvykio liudininko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2024, 10:18 AM

Pranešimas apie Šiaurės g. į tilto konstrukcijas atsitrenkusį automobilį BMW Vilniaus policijoje gautas apie 0 val. 17 min. Buvo pranešta, kad automobilis rūksta, vairuotojas dingęs.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai rūkstantį automobilį užgesino. Tuo tarpu policija praneša, kad dingęs vairuotojas po kiek laiko atsirado. Jis sakė, kad važiuojant Šiaurės g. jį apakino priešais važiavusio automobilio šviesos, todėl nesuvaldytas BMW trenkėsi į tilto konstrukcijas.

BMW vairuotojas (gim. 2005 m.) tvirtino, kad iš karto po avarijos buvo ištiktas šoko, todėl jis kažkur buvo išėjęs, o atitokęs – grįžo.

Policija patikrino vairuotojo blaivumą ir nustatė, kad jis blaivus. Tačiau paaiškėjo, kad vyras neturi teisės vairuoti. Jam surašytas protokolas, o automobilis techninės pagalbos sunkvežimiu išvežtas į saugomą aikštelę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.