Automobiliuose Klaipėdoje rasta narkotinių medžiagų

Klaipėdoje antradienio naktį dviejuose automobiliuose rasta galimai narkotinių medžiagų, pranešė policija.

Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-07 11:09

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 0 val. 50 min. Naujojoje Uosto gatvėje sustabdžius automobilį „Audi A8“, kurį vairavo 1992 m. gimęs vyras, atlikus dalinę apžiūrą, automobilio salone rasta keli plastikiniai maišeliai su birios ir kietos konsistencijos, galimai narkotinėmis medžiagomis.

Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Anot policijos, apie 2 val. 5 min. Liepojos gatvėje sustabdžius automobilį „Audi A3“, kurį vairavo 2002 m. gimęs vyras, atlikus dalinę apžiūrą, pas vairuotoją ir automobilio salone buvo rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga, buteliukas su skaidriu skysčiu, galimai narkotine medžiaga, ir suktinukas su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Taip pat rastos elektroninės svarstyklės, ant kurių buvo augalinės kilmės, galimai narkotinių medžiagų likučių. Vairuotojui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.