Šalčininkų rajone sulaikyti prekeiviai narkotikais

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai po ilgai trukusio kruopštaus tyrimo su įkalčiais sulaikė jaunuolius, platinusius narkotines medžiagas Šalčininkų rajone.

 Pas sulaikytuosius rasta kvaišalų. <br> Policijos nuotr.
 Pas sulaikytuosius rasta kvaišalų. <br> Policijos nuotr.
 Pas sulaikytuosius rasta kvaišalų. <br> Policijos nuotr.
 Pas sulaikytuosius rasta kvaišalų. <br> Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Vilniaus AVPK

Jun 11, 2024, 3:56 PM, atnaujinta Jun 11, 2024, 3:57 PM

Birželio 7 d. apie 21 val. Šalčininkų r., Gerviškių sen., Didžiųjų Sėlų k., negyvenamajame renovuojamame name, sulaikyti penki Šalčininkų rajono gyventojai (gimę 1994 m., 1990 m., 1992 m., 1991 m.), įtariami narkotinių medžiagų platinimu.

Pas įtariamuosius ir šalia jų buvo rasta narkotinių medžiagų, kitų daiktų, turinčių reikšmės pareigūnų atliekamam ikiteisminiam tyrimui.

Sulaikant įtariamuosius, vienas jų naiviai tikėjosi pabėgti nuo pareigūnų, tačiau nepavyko – netrukus įtariamasis buvo sulaikytas.

Šią nusikalstamą veiką atskleidė speciali kovai su pavojingais visuomenei nusikaltimais sudaryta Šalčininkų r. policijos pareigūnų grupė.

Šalčininkų rajono policija dėkinga gyventojams už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant teisės pažeidimus ir toliau prašo apie pastebėtą galimai daromą nusikalstamą veiką ar teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112 arba per elektroninių policijos paslaugų portalą www.epolicija.lt

Primename, kad nuo vasario 6 d. veikia Lietuvos policijos pasitikėjimo telefono linija „Narkotikams – NE“. Telefono numeriu +370 700 60777 galima pranešti apie žinomus narkotikų platinimo atvejus. Telefono linija veikia darbo dienomis nuo 7 val. iki 20 val. Gavus tokią informaciją, ji patenka į specializuotą kriminalinės policijos padalinį, kur yra paskirti konkretūs pareigūnai. Jie per vieną darbo dieną atlieka pirminį informacijos patikslinimą, patikirna ar policija nevykdo tyrimo dėl tokio asmens ar fakto ir perduoda ją atitinkamam policijos komisariatui pagal teritoriją.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.