Naktį Panevėžyje dužo girtų vairuotojų automobiliai (papildyta)

Pirmadienio paryčiais Panevėžyje, A.Jakšto gatvėje, susidūrė du automobiliai. Vieno jų vairuotoją iš sumaitoto automobilio vadavo ugniagesiai. Paaiškėjo, kad abu jauni panevėžiečiai prie vairo sėdo neblaivūs.

Po susidūrimo "Audi" atsidūrė ant šaligatvio.<br>Panevėžio PGV nuotr.
Po susidūrimo "Audi" atsidūrė ant šaligatvio.<br>Panevėžio PGV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Dec 26, 2011, 10:52 AM, atnaujinta Mar 25, 2018, 11:00 PM

Avarija A.Jakšto gatvėje, ties sankryža su Liepų alėja, įvyko likus keliolikai minučių iki 4 valandos ryto. Susidūrė automobiliai BMW 318i ir „Audi S8”.

Smūgio būta tokio stipraus, kad buvo išmušti „Audi“ ratai, abiejų automobilių nuolaužos pasklido toli aplink, o BMW vairuotojas, 21 metų M.A., liko įkalintas prie vairo – stipriai sudaužytame automobilyje buvo prispaustos jo kojos.

Atskubėję greitosios pagalbos medikai iškvietė į pagalbą Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesius. Gelbėtojai, panaudoję hidraulines žirkles, plėstuvus ir hidrocilindrą, sužeistą jaunuolį išlaisvino ir perdavė medikams. Vėliau jiems dar teko surinkti avarijos vietoje iš sudužusių automobilių išsiliejusius naftos produktus.

Į ligoninę išvežtas BMW vairuotojas ir du su juo važiavę keleiviai. Vienam iš keleivių, 20-mečiui jaunuoliui, diagnozuota kaklo slankstelio trauma, jis paleistas gydytis ambulatoriškai, o penkiolikametė mergina paguldyta į Vaikų ligų skyrių dėl galvos sumušimų ir nosies traumos. BMW vairuotojas M.A. dėl kairiojo šlaunikaulio atviro lūžio iš pradžių buvo paguldytas į Intensyviosios terapijos skyrių, o po operacijos toliau gydomas Traumatologijos skyriuje.

"Audi" vairuotojas, 26 metų panevėžietis M.V. rimtų sužalojimų išvengė, galvos sumušimus paleistas gydytis į namus.

Abu vairuotojai šventinę naktį prie vairo sėdo neblaivūs. Tikslus jų girtumo laipsnis paaiškės ištyrus po avarijos paimtą kraują. Neblaivūs buvo ir BMW keleiviai, tarp jų ir nepilnametė.

Kokiomis aplinkybėmis įvyko avarija, kas iš vairuotojų kaltas, turės nustatyti Panevėžio policija. Pirminiais duomenimis, abu automobiliai važiavo priešpriešais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.