Pradingusią biržietę rado šulinyje

Paaiškėjo, kur beveik prieš dvi savaites pradingo 66 metų Biržų rajono gyventoja Janina J. Ji rasta negyva gretimo kaimo negyvenamos sodybos šulinyje.

Pradingusi moteris rasta šulinyje negyva.<br>V. Ščiavinskas
Pradingusi moteris rasta šulinyje negyva.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2012-08-01 11:46, atnaujinta 2018-03-17 16:35

Parovėjos seniūnijos Juozeliškių kaime gyvenusios Janinos J. oficiali paieška paskelbta liepos 22 dieną. Jos vyras tądien pranešė, kad prieš porą dienų žmona kažkur išėjo ir dingo. Silpnos sveikatos, epilepsija serganti moteris iš namų viena paprastai niekur neidavo.

Moteriai taip ir neatsiradus, pirmadienį kartu su keliais policijos ekipažais „šukuoti“ apylinkių išsiruošė ir būrys vietos gyventojų. Paieškoje dalyvavusi Būginių kaimo bendruomenės pirmininkė kartu su viena vietos gyventojų šeima ir surado dingusiąją.

Nusprendę apžiūrėti maždaug už kilometro nuo Janinos J. namų esančią seniai negyvenamą sodybą, jos šulinyje žmonės pamatė plūduriuojantį kūną. Iškviesti pagalbon ugniagesiai jį ištraukė. Paaiškėjo, kad tai iš tiesų ieškotos moters palaikai.

Vietos gyventojai abejoja, kad į šulinį įkristi moteris galėjo netyčia – jo viršutinis rentinys iškilęs virš žemės ir aiškiai matomas. Neatmetama savižudybės versija. Pirminiais duomenimis, išorinių smurto žymių ant Janinos J. kūno nerasta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.