Lazdijuose policijos automobilis rėžėsi į pensininko „Mazdą“

Ketvirtadienio rytą Lazdijų mieste policijos patrulių tarnybinis automobilis „Škoda“ sankryžoje rėžėsi į pensininko vairuojamą „Mazdą“. Kaip informavo Lazdijų rajono policijos komisariato atstovas Valdas Balčius, įvykio kaltininkas – policijos tarnybinį automobilį su skiriamaisias ženklais darbo metu vairavęs Lazdijų rajono policijos komisariato Viešosios policijos patrulių būrio vyresnysis patrulis Dalius Valukonis.

Sankryža, kurioje policijos automobilis taranavo pensininko mašiną.<br>V. Danauskienė
Sankryža, kurioje policijos automobilis taranavo pensininko mašiną.<br>V. Danauskienė
Daugiau nuotraukų (1)

Vilma Danauskienė

Aug 23, 2012, 5:33 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 4:54 AM

Turistų ir Vilniaus gatvių sankryžoje, sukdamas į kairę iš Turistų gatvės į Vilniaus, pareigūnas nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios ir į kairę sukusios Šventežerio seniūnijos gyventojo 73 metų V. vairuojamos „Mazda“.

Įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės, abu vairuotojai, pirminiais duomenimis, avarijos metu buvo blaivūs.

„Nors teisiškai būtų užtekę tik užpildyti įvykio vietos deklaracijas draudimo bendrovėms, tačiau įvykį įforminome, siekdami išvengti galimų spekuliacijų šia tema. Avarijos priežastis – mūsų pareigūno apmaudi klaida, jis bus nubaustas administracine tvarka už eismo įvykio sukėlimą.

Ar bus pradėtas tarnybinis tyrimas dėl šio įvykio, spręs Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kuris informuotas apie šįą avariją“, - sakė laikinai Lazdijų rajono policijos komisariato viršininko pareigas einantis V. Balčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.