Panevėžio rajone – nesėkmingos grybautojos paieškos

Savaitgalį Panevėžio rajone, netoli Ramygalos miestelio policijos kinologai su šunimis nesėkmingai ieškojo 76 metų vietos gyventojos, išėjusios grybauti. Pelkėtoje vietoje pareigūnai vos neprarado vieno tarnybinio šuns, tačiau moters taip ir nesurado.

Įtariama, kad ramygalietė dingo išėjusi grybauti.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Įtariama, kad ramygalietė dingo išėjusi grybauti.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Aug 27, 2012, 12:15 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:26 AM

Į policiją 44 metų ramygalietė L. Š. kreipėsi sekmadienį. Moteris pranešė, kad dingo jos tame pačiame miestelyje, tačiau atskirai gyvenanti 76 metų motina B. P.

Netrukus kilo įtarimų, kad moteris dingo netoli Ramygalos esančiame Mėtininkų miške. Prie pat miško esančios sodybos gyventojai rado joje paliktą kažkieno dviratį. Taip aplinkinių kaimų gyventojai elgiasi, nes baiminasi tiesiog pamiškėje palikto dviračio, išėję iš miško, neberasti.  L. Š. atpažino, kad jis priklauso jos motinai.

Pasak dukters, senutė turėjo širdies problemų. Todėl neatmetama, kad ji miške galėjo sunegaluoti ir nebepajėgė iš jo išeiti. Sekmadienį Mėtininkų miške pradingėlės ieškojo policijos pareigūnai, pasitelkę du kinologus su šunimis. Tačiau paieškos nebuvo sėkmingos. Nors šis miškas nėra didelis, tačiau vietomis pelkėtas, jame bebrai yra surentę ne vieną užtvanką. Pavojingoje pelkėtoje vietoje pareigūnai vos neprarado vieno iš tarnybinių šunų – šuo įsmuko į vandenį ir vos pavyko jį išgelbėti.

Kaip lrytas.lt sakė Panevėžio rajono policijos viršininkas Darius Pliavga, dingusios moters paieškos bus tęsiamos ir pirmadienį. Policijos pareigūnai toliau jos ieškos patys, prašys medžiotojų pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.