Po vėtros Klaipėdos rajone smogė gaisras

Sekmadienio vidurdienį ugnis pasiglemžė sodo namelį, stovintį Klaipėdos rajone, Lingių kaime, „Gubojos“ bendrijoje. Apie nelaimę namelio savininkas išgirdo iš kaimynų, kai šie jam paskambino telefonu. Žmogus teigė, kad savo sodą paskutinį kartą buvo aplankęs prieš keturias dienas. „Namelyje viskas buvo įrengta tvarkingai. Nieko įtartino nepastebėjau“, - kalbėjo vyras.

Ugniagesiams išgelbėti namo nepavyko.
Ugniagesiams išgelbėti namo nepavyko.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2012, 3:54 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:16 AM

Todėl ir kaimynai, ir ugniagesiai kol kas negali pasakyti, dėl ko kilo gaisras. Žmonės spėlioja, kad greičiausiai kalta bus vėtra, pridariusi daug žalos sodų bendrijai - kiekvienoje gatvelėje galima išvysti išverstų ar nulaužtų medžių, išmuštų langų, sugadintų šiltnamių ir tvorų.

„Galbūt vėjas sugadino elektros laidus, pakenkė instaliacijai? Kaip kitaip be priežasties gali kilti gaisras viduryje dienos?“, - pečiais gūžčiojo nelaimės liudininkai.

Kai į gaisrą atvyko ugniagesiai, namas jau degė atvira liepsna. Žmonės per nelaimę nenukentėjo.

Pajūrio regione šeštadienio vėtros ženklų apstu.

Pakelėse pilna nuverstų medžių.

Šilutėje komunalininkai dar snaudžia, o darbuojasi vietiniai žmonės - nuosavų namų gyventojai džiaugiasi, kad gali prisirinkti malkų veltui.

Nuverstą didelį beržą prie savo sodybos pamatęs vietos ūkininkas net pajuokavo, kad tokių vėjų galėtų būti dažniau - nereikėtų pirkti malkų, o tik užkurti benzininį pjūklą.

Pamario kaimų gyventojai nuvirtusius medžius supjausto itin greitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.