Kaune eismo įvykio metu žuvo picų išvežiotojas

Penktadienį po vidurdienio Kaune, Piliakalnio gatvėje lengvajam automobiliui „VW Golf“ susidūrus su keleivius vežusiu maršrutiniu autobusu žuvo „woksvagen“ vairavęs 25 metų vyras. Manoma, kad automobilį su vienos Kauno picerijų logotipais vairavęs velionis slidžiame kelyje nesuvaldė transporto priemonės ir rėžėsi į autobusą.

Policijos atstovai pranešė, jog tragedijos metu nei autobuso vairuotojas, nei jo keleiviai nenukentėjo.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Policijos atstovai pranešė, jog tragedijos metu nei autobuso vairuotojas, nei jo keleiviai nenukentėjo.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 23, 2012, 3:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:33 AM

Pranešimą apie Piliakalnio gatvėje, šalia Napaleono kalno įvykusią nelaimę Kauno specialiosios tarnybos gavo apie 12 val. 20 min.

Kauno policijos atstovai patvirtino, jog nelaimės metu žuvo 1987 metais gimęs D. T. Jis vairavo Kauno centre veikiančios picerijos „Pas Paolo“ logotipais pažymėtą „VW Golf“, kuriuo į namus buvo pristatomas maistas.

Pirminiais duomenimis nelaimė įvyko lengvojo automobilio vairuotojui dėl nežinomų priežasčių nesivaldžius automobilio. Jis šlapiame bei slidžiame kelyje ėmė suktis ir vairuotojo puse rėžėsi į 46-ojo maršruto autobusą.

Nuo smūgio į autobusą „VW Golf“ kėbulas buvo deformuotas, o prispaustą vairuotoją teko vaduoti ugniagesiams – gelbėtojams. Deja, išgelbėti jauno vyro gyvybės atskubėjusiems medikams nepavyko, nuo patirtų sužalojimų jis mirė nelaimės vietoje.

Pasak pareigūnų, eismo įvykio metu nei autobuso vairuotojas, nei keleiviai nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.