Panevėžio rajone avarijoje sunkiai sužaloti du broliai

Panevėžio rajone žvyrkelyje apsivertusio automobilio sunkiai sužeistiems keleiviams kilo grėsmė sušalti. Tačiau vienas iš jų mobiliuoju telefonu pats išsikvietė pagalbą.

Du broliai iš nelaimės vietos buvo skubiai nugabenti į Panevėžio ligoninę.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Du broliai iš nelaimės vietos buvo skubiai nugabenti į Panevėžio ligoninę.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2013-01-20 21:33, atnaujinta 2018-03-13 15:14

Du broliai – 17 metų A.Z. ir trejais metais už jį vyresnis N.Z. iš nelaimės vietos buvo skubiai nugabenti į Panevėžio ligoninę.

17–mečiui diagnozuota stuburo kaklo ir juosmens dalies lūžių. Jis paguldytas į vaikų reanimacijos skyrių. Vyresnysis brolis patyrė galvos pamato lūžį. Jis gydomas suaugusių intensyvios terapijos skyriuje.

Avarija įvyko praėjus valandai po vidurdienio. Velžio seniūnijoje esančio Maženių kaimo žvyrkelyje apvirto 1991 metų laidos automobilis „Citroen BX“. Jis nuskriejo nuo kelio ir atsidūrė melioracijos griovyje. Manoma, kad dėl nesaugaus greičio automobilis slidžiame kelyje tapo nevaldomas.

Laimei, šiuo metu griovys yra užšalęs. Į nelaimės vietą atskubėję ugniagesiai rado ant stogo apvirtusį automobilį. Vienas sužeistasis gulėjo iškritęs ant sniego šalia automobilio. Kitą reikėjo vaduoti iš apvirtusios mašinos.

Vietinių gyventojų teigimu, automobilyje važiavo trys jaunuoliai. Tačiau vienas iš jų nenukentėjo. Sudaužytoje mašinoje rasti daiktai sudomino policijos pareigūnus. Jame buvo kelios numerių lentelės, degalams skirtų bakų bei perpylimui skirtų guminių šlangučių. Abu traumas patyrę broliai apylinkėse garsėja netinkamu savo elgesiu.

Kas vairavo automobilį, aiškinasi policija. Kol kas neaišku, ar „Citroen BX“ vairuotojas ir keleiviai buvo blaivūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.