Gaisras nuniokojo kavinę Kruizinių laivų terminale (atnaujinta)

Ketvirtadienio pavakarę gaisras kilo Klaipėdoje, kavinėje prie Kruizinių laivų terminalo.

Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

2013-03-07 17:51, atnaujinta 2018-03-10 09:53

Pranešimą, kad prie Kruizinių laivų terminalo dega medinis kioskelis, kuriame įrengta kavinė, Bendrasis pagalbos centras bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gavo 17 val. 24 min.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Atvykus ugniagesiams kavinė "Sekvoja" jau degė atvira liepsna. Dėl ko užsiliepsnojo medinis pastatas, negalėjo pasakyti nei ugniagesiai, nei kavinės savininkas Sergejus Rudenkovas. Kavinė priklauso jo vadovaujamai bendrovei "Monarchas".

Kavinė veikia tik vasarą, šiuo metu joje niekas nedirba. Dieną čia atvykęs šeimininkas sakė nieko įtartino nepastebėjęs. "Gaisras galėjo kilti ir dėl numestos nuorūkos, o gal kas padegė?", - gūžčiojo pečiais verslininkas.

Kavinėje nebuvo įjungtas nė vienas elektros prietaisas. Kadangi gaisras kilo virtuvės pusėje, spėjama, kad ugnis galėjo įsiplieksti ir dėl pro plyšį į patalpą numestos nuorūkos, neatmetama, kad į patalpą galėjo įsibrauti benamiai.

Verslininkas pastato nėra apdraudęs, nuostolių kol kas nesuskaičiavo, tačiau kavinė šią vasarą greičiausiai vėl lauks lankytojų. Vasaros sezonas prasideda gegužę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.