Minijos upėje nuskendo keturmetė iš Latvijos (papildyta)

Trečiadienio vakarą Šilutės rajone esančiame Bundalų kaime įvyko nelaimė. Minijos upėje įlūžo ketverių metų metų mergaitė. Vaikas buvo ištrauktas, atiduotas medikams, tačiau jos gyvybės išgelbėti nepavyko

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 7:02 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:57 AM

Pranešimas apie nelaimę gautas 16 val. 09 min. Šeimos nariai, kurių namas yra prie pat Minijos upės, pasigedo kurį laiką po kiemą vaikščiojusios mažametės.

Mergaitės motina, prieš pusmetį iš Latvijos į Lietuvą pas širdies draugą atvykusi 35 metų moteris, pastarosios sugyventinis ir vyro tėvai pradėjo intensyvias mergaitės paieškas.

Po kurio laiko jie pastebėjo mergaitės rūbus ant užšalusios upės. Vyrai valtimi šiaip ne tai pasiekė nelaimės vietą - už ledo lyties užsikabinusią mergaitę ištraukė 77 metų namo šeimininkas.

Mažametę iš pradžių gaivino ją ištraukę vyrai, vėliau atskubėję medikai, tačiau jos gyvybės išgelbėti nepavyko.

Į įvykio buvo vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota policijos pareigūnams ir greitosios pagalbos medikams. Nelaimės vietoje dirbo trys ugniagesių-gelbėtojų ir du medikų ekipažai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.