Judrus berniukas Kėdainių rajone nukrito nuo laiptų

Pelėdnagių miestelyje (Kėdainių r.) judrus 9 metų berniukas patyrė jau trečią sunkią traumą. Užvakar jis paslydo leisdamasis pastato išorėje esančiais laiptais ir krito ant asfalto iš maždaug 4 metrų aukščio.

Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys („Lietuvos rytas“)

Mar 27, 2013, 8:38 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:40 AM

Trečiokas Deinoras S. pirmadienį vakare žaidė miestelyje su savo 9 metų draugu. Dūkdami vaikai sumanė užlipti ant dviejų aukštų Pelėdnagių poliklinikos pastato stogo.

Mažamečiai pakilo iki stogo betoniniais laiptais, kurie yra pritvirtinti prie statinio sienos, o paskui tokiu pat keliu leidosi į apačią. Ant laiptų turėklai neįrengti.

Deinoro draugas lipo žemyn pirmas. Pasiekęs kojomis žemę, jis išgirdo didelį trenksmą ir išvydo Deinorą, gulintį ant asfalto be sąmonės.

Išsigandęs Deinoro bičiulis nubėgo namo ir pranešė apie nelaimę savo motinai.

Berniukas tą patį vakarą iš Kėdainių ligoninės buvo skubiai pervežtas į Kauną ir visą naktį praleido klinikų reanimacijoje. Vakar vaiko būklė pagerėjo. Jis atgavo sąmonę ir šiuo metu yra gydomas Neurochirurgijos skyriuje.

Medikai atidžiai stebės mažojo paciento smegenis. Didžiausia grėsmė jam gali kilti per artimiausias 48 valandas. Šiomis dienomis paaiškės, ar reikės atlikti galvos operaciją.

Berniukas auga miestelio inteligentų šeimoje. Nors tėvai stengiasi nenuleisti akių nuo savo atžalos, jis nuolat patenka į nemalonias situacijas.

„Sūnus labai aktyvus. Anksčiau jis buvo prasiskėlęs galvą, susilaužęs ranką.

Dabar išėjo trumpam pažaisti į lauką, ir vėl – nelaimė”, – „Lietuvos rytui” prislėgta pasakojo Deinoro mama Irma S.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.