Kaune dingusi studentė rasta negyva (papildyta)

Sekmadienio popietę Kauno rajone, Akademijos miestelio apylinkėse, miške rastas apsnigtas be žinios dingusios 21-erių metų studentės Justės K. kūnas. Be žinios dingusios studentės kūną vakar rado A. Stulginskio universiteto studentai. Apsnigti palaikai aptikti šalia universiteto miestelio, netoli Miškų ir ekologijos fakulteto rūmų esančiame miško masyve. Pasak policijos, pirminės apžiūros metu smurto žymių neaptikta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pareigūnai nustatė, kad negyva mergina - prieš kelias savaites dingusi vietos gyventoja.
Pareigūnai nustatė, kad negyva mergina - prieš kelias savaites dingusi vietos gyventoja.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Apr 8, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:34 PM

Kauno rajone, Akademijos miestelyje gyvenusi Justė K. be žinios dingo šių metų kovo 15-ąją. Į pareigūnus kreipėsi sunerimęs kaunietės tėvas.

A. Stulginskio universiteto bendrabutyje gyvenusi Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentė turėjo visuomeniniu transportu vykti į paskaitas, tačiau bendramoksliai jos nesulaukė. Išjungtas buvo ir jos mobiliojo ryšio telefonas. Paskutinį kartą ji buvo pastebėta netoli bendrabučio.

Nustačius, jog studentės telefonas paskutinį kartą veikė A. Stulginskio universiteto miestelio pakraštyje, buvo organizuota didelė paieškos operacija.

Policijos pareigūnai, kinologai su tarnybiniais šunimis, taip pat vietos gyventojai, merginos draugai šukavo Kamšos draustinį, Marvelės gatvės prieigas bei Nemuno pakrantę. Pasitelktas ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis su termovizoriumi, leidžiančiu aptikti žmogų pagal jo kūno skleidžiamą šilumą.

Pastangos rasti mįslingai dingusią studentę rezultatų nedavė.

Pasak pareigūnų, surinkti duomenys leidžia manyti, kad Justės K. dingimo priežastis gali slypėti sudėtinguose asmeniniuose santykiuose.

Lrytas.lt

žiniomis, prieš dingimą merginos santykiai su tėvais buvo kiek keistoki. Uždara, mažai bendraujanti kaunietė neatsiliepdavo į jų skambučius arba juos atmesdavo.

Remdamiesi surinktais duomenimis teisėsaugininkai sakė neabejojantys, kad mergina iš gyvenimo pasitraukė savo noru. Lrytas.lt žiniomis, šalia kūno rasti velionės asmeniniai daiktai, niekas nebuvo dingę. Taip pat aptiktas ir atsisveikinimo raštelis, kurio turinio teisėsaugininkai neatskleidžia.

Kol negautos palaikus tiriančių teismo medicinos ekspertų išvados, belieka tik spėlioti kokia galėjo būti merginos mirties priežastis. Policijos pareigūnai neatmeta tikimybės, jog mediciną studijavusi mergina galėjo pasitraukti iš gyvenimo išgėrusi mirtiną medikamentų dozę ar suvartojusi stipriai žmogaus organizmo veikiančių medžiagų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.