M. Stasiulis: „V. Šapranausko mirtis – drama, kaip ir visas gyvenimas“

Kai sekmadienį Vytautas Šapranauskas nepasirodė TV3 šou „Chorų karai“ filmavime, jį pavadavęs radijo ir TV laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis negalėjo nujausti, kad žinomas aktorius jau niekada nestos prie šio populiaraus projekto vairo. „Esu visiškai šokiruotas. Vytautas buvo ypatingas žmogus“, - sakė Mindaugas.

„Televizijoje jis neturėjo konkurentų“, - apie V. Šapranauską, su kuriuo eteryje sukūrė ne vieną linksmą akimirką, sakė M. Stasiulis.<br>J. Stacevičius
„Televizijoje jis neturėjo konkurentų“, - apie V. Šapranauską, su kuriuo eteryje sukūrė ne vieną linksmą akimirką, sakė M. Stasiulis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Apr 18, 2013, 6:24 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:48 AM

„Televizija neteko talentingo žmogaus. Ne tik televizija, bet ir teatras. Vytautas juk neįtikėtinai mokėdavo įtraukti.

Mano nuomone, televizijoje savo srities konkurentų jis neturėjo. Vien jo gebėjimas atlaikyti kritiką buvo labai didelis dalykas.

Vis dar nesuvokiu šios žinios. Kai ją išgirdau, man viskas nutirpo. Baisus jausmas“, - sunkiai rinkdamas žodžius, sakė M. Stasiulis.

Paskutinį sykį V. Šapranauską jis buvo beveik prieš dvi savaites - „Chorų karų“ filmavime. Praėjusį sekmadienį aktorius laidoje nepasirodė, Mindaugas transliacijos dieną sužinojo, kad teks jį pavaduoti. Aiškios priežasties, kodėl eteryje nebuvo V. Šapranausko, tada nepateikė nei laidos kūrėjai, nei TV3 atstovai.

„Kai paskutinį kartą kalbėjomės, jis buvo labai gerai nusiteikęs. Jo būseną pavadinčiau pavasario nuotaika.

Dar pasijuokėme, kad jis labai gražiai apsirengęs, gerai atrodo, dar galėtų neblogai „prasisukti“. Niekada negalvoji, kad tai – paskutinis pokalbis, todėl ne itin gerai viską prisimenu.

Jo mirties neįmanoma vertinti kaip tiesiog mirties. Tai drama, kaip ir jo visas gyvenimas – nuo pradžios iki pabaigos. Visko daug, viskas maksimaliai, viskas iki negalėjimo, be sustojimo.

Humoras, drama, televizija, aktorystė. Žmogus turbūt negali tiek panešti ant savo pečių. Gal nė neverta ieškoti priežasčių. Tokius žmones nelengva suprasti.

Žiūrovai Vilniuje ar Londone dvi valandas juokdavosi iš jo anekdotų, o šalia televizijos buvo kitas Vytautas – santūrus, melancholiškas, gana poetiškas ir liūdnas“, - sakė M. Stasiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.