Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Aktorius V. Šapranauskas pasirinko nebūtį

Maždaug 15 val. 30 min. prie S. Konarskio gatvėje esančio namo pasirodė katafalkas. Automobilio vairuotojas pamatė prie laiptinės būrį žurnalistų, pristabdė ir nuvažiavo tolyn.  

Bute, kur rastas aktoriaus kūnas, dirbo pareigūnai ir tyrėjai.<br>D. Pancerovas
Bute, kur rastas aktoriaus kūnas, dirbo pareigūnai ir tyrėjai.<br>D. Pancerovas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovydas Pancerovas, Tautvydas Mikalajūnas, Reda Cibulskytė

Apr 19, 2013, 4:17 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:32 AM

Maždaug 15 val. 30 min. prie S. Konarskio gatvėje esančio namo pasirodė katafalkas. Automobilio vairuotojas pamatė prie laiptinės būrį žurnalistų, pristabdė ir nuvažiavo tolyn.  

Bendrovės „Grinda“ automobilis vėl pasirodė tik po 30 minučių. Šios bendrovės darbuotojai rūpinasi mirusiųjų palaikų išvežimu. 

„Grinda“ darbuotojai pirmiausia atvažiavo ne prie tos laiptinės. Žurnalistai nurodė, kad aktorius gyvena kitame kieme.

Sukrėtė kolegas

„Labai mylėjome ir gerbėme Vytautą, visada palaikėme ir rėmėme šį talentingą menininką. Nepaprastai liūdną dieną reiškiame nuoširdžią užuojautą mūsų kolegos Vytauto Šapranausko artimiesiems ir bendražygiams. Tai didžiulė netektis visai Lietuvai. Kol kas sunku susitaikyti su mintimi, kad šio žmogaus nebėra“, – sako TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Chorų karų“ prodiuseris Justinas Milušauskas atsiliepęs telefonu negalėjo patikėti, kad V. Šapranausko jau nebėra.

„Tikiuosi, kad tai netiesa“, - portalui lrytas.lt sakė J. Milušauskas.

Problemos dėl alkoholio

Aktorius V. Šapranauskas pastaruosius mėnesius vis rečiau pasirodydavo savo vedamų laidų tiesioginio eterio filmavimuose. Paskutiniu momentu aktorių pakeisdavo jo kolegos.

Daug kam buvo žinoma, kad aktorius turi problemų dėl alkoholio. Užkulisiuose buvo kalbama, kad tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl talentingas aktorius netikėtai dingsta iš televizijos eterio ar prieš spektaklius.

Pats aktorius neaiškindavo savo neatvykimo priežasčių. TV3 televizijos atstovai taip pat nedaugžodžiaudavo. Tikindavo, kad aktorius serga arba yra išvykęs.

Paskutinį V. Šapranausko dingimo atvejį komentavo „Juodojo humoro turo“ prodiuseris Ričardas Pinikas. Naujienų portalui lrytas.lt vyras tuomet sakė, kad V. Šapranauskas į darbą nėjo dėl plaučių uždegimo.

Velykas aktorius praleido ligoninėje.

Ne kartą dėl aktoriaus neatvykimo įvairiuose miestuose buvo atkelti jo pasirodymai su „Juodojo humoro klubu“.

Penktadienį būtų šventęs gimtadienį

V. Šapranauskui penktadienį būtų suėję 55 metai.

Jis yra dirbęs Vilniaus mažajame teatre, pastaruoju metu buvo „Domino“ teatro aktorius, vedė televizijos laidas.

Su buvusia sutuoktine Daiva Šapranauskiene turėjo du vaikus - sūnų Gytį ir dukrą Judrę. Sūnus šiuo metu Vilniuje vadovauja vienam barui, o dukra studijuoja Didžiojoje Britanijoje.

Nors su buvusia žmona Daiva aktorius išsiskyrė tik praėjusių metų rugsėjį, V. Šapranauskas jau ne vienerius metus gyvenimą siejo su gerokai už save jaunesne grupės „ŠarkA“ nare Ieva Stasiulevičiūte.

Aktorius, TV laidų vedėjas ir humoristas gimė 1958 metais. Ilgą laiką jis buvo TV3 televizijos veidas. Vedė laidas „Šapro Šou“, „TV šeškas“, „Puikusis šou“, projektus „Šok su manimi“ ir „Chorų karai“.

Vaidino TV seriale „Moterys meluoja geriau“. V. Šapranauskas buvo spektaklių „Trys seserys“, „Vilnius-Dakaras“, „Nuodėmių miestas“ žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.