Kaune - dviguba senolio savižudybė

Ligų kamuojamas garbaus amžiaus kaunietis savo namuose užsinėrė ant kaklo kilpą, o tuomet paleido kulką sau į galvą. Pensininkas turbūt norėjo būti tikras, kad neliks gyvas.

Kaunietis savo namuose užsinėrė ant kaklo kilpą, o tuomet paleido kulką sau į galvą.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Kaunietis savo namuose užsinėrė ant kaklo kilpą, o tuomet paleido kulką sau į galvą.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 15, 2013, 11:19 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 1:19 AM

Nelaimė sekmadienį ryte įvyko Kampo gatvėje esančiame name, priklausančiame 90 metų J. I. Kaunietis dalį namo buvo išnuomojęs, o nuomininkai ir išgirdo rūsyje driokstelėjusį šūvį.

Atskubėję į įvykio vietą žmonės išvydo kilpoje kabantį šeimininką, o greta kūno numestą pistoletą. Atvykę medikai jam jau nebegalėjo padėti.

Senolis paliko raštelį, kuriame yra tik keli atsisveikinimo žodžiai. Pasitraukimo iš gyvenimo priežasčių kaunietis nenurodė, tačiau artimieji mano, kad tokiam poelgiui žmogus ryžosi kankinamas ligų.

„Nėra jokių priežasčių manyti, kad tai gali būti ne savižudybė“, - kalbėjo įvykio aplinkybes tiriantys pareigūnai.

Pensininkas nusišovė iš savigynai išduoto pistoleto „ČZ-83“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.