Iš Didžiosios Britanijos vykęs lietuvis pradingo degalinėje

Prieš 6 savaites grįždamas iš Anglijos į namus Kazlų Rūdos savivaldybės kaime 33 metų vyras mįslingai prapuolė pakeliui, rašo  „Lietuvos rytas”.

Dvi valandas degalinės apylinkėse dairęsi keliautojai nusprendė nebelaukti pradingėlio ir važiuoti Lietuvos link.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Dvi valandas degalinės apylinkėse dairęsi keliautojai nusprendė nebelaukti pradingėlio ir važiuoti Lietuvos link.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

Jul 19, 2013, 8:55 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:15 PM

Užsienyje uždarbiavęs Petras Šumskas su savo seserimi ir broliu bendraudavo telefonu. Vyras jiems pranešė, jog į namus grįš mikroautobusu birželio 9-ąją.

Kelionė iš Anglijos vyko sklandžiai iki pat Belgijos.

Vienoje šios šalies degalinių mikroautobuso vairuotojas sustojo įsipilti degalų. Į lauką išlipo ir P. Šumskas. Jo bagažas, telefonas bei asmens dokumentai liko mikroautobuse.

Kai vairuotojas grįžo, P. Šumsko keleivio vietoje nebuvo. Kartu važiuojantys žmonės iš pradžių laukė nežinia kur užtrukusio bendrakeleivio, o vėliau ėmė jo ieškoti.

Dvi valandas degalinės apylinkėse dairęsi keliautojai nusprendė nebelaukti pradingėlio ir važiuoti Lietuvos link.

Apie nemalonų incidentą vairuotojas telefonu pranešė P. Šumsko seseriai ir paprašė, kad moteris atvyktų į degalinę Marijampolėje pasiimti brolio daiktų.

Kas galėjo atsitikti P. Šumskui, negali pasakyti ir Kazlų Rūdos policijos pareigūnai: „Jį dėl ko nors galėjo sulaikyti Belgijos policija, tačiau kol kas neturime jokios informacijos.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.