Varniuose policininkas išgelbėjo savižudį

Nedelsiant į pagalbą suskubusiam Varnių (Telšių raj.) apylinkės inspektoriui Armandui Bunkevičiui pavyko išgelbėti nusižudyti pamėginusio šio miestelio gyventojo gyvybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2013-07-22 13:27, atnaujinta 2018-03-02 20:24

Apie tai, kad namuose pasikorė kaimynas, A. Bunkevičiui sekmadienį vakare pranešė netoliese gyvenanti moteris.

Išgirdęs apie nelaimę pareigūnas iškart nuskubėjo į įvykio vietą.

Pasikarti pamėginusį pusamžį vyriškį apylinkės inspektorius ištraukė iš kilpos.

Užčiuopęs silpną pulsą A. Bunkevičius ėmė nelaimėlį gaivinti, o po to perdavė jį į įvykio vietą iškviestiems greitosios pagalbos medikams.

Pasikarti mėginęs vyriškis buvo nuvežtas į ligoninę.

Sąskaitas su gyvenimu suvesti ketinusiam žmogui gyvybę išgelbėjęs A. Bunkevičius turi didelę darbo patirtį. Ilgą laiką kriminalinėje policijoje dirbęs A. Bunkevičius šiemet pradėjo dirbti Varnių, kur gyvena ir pats, apylinkės inspektoriumi.

Praėjusią savaitę nusižudyti sumaniusio žmogaus gyvybę išgelbėjo operatyviai į jo artimųjų pagalbos šauksmą sureagavę Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai.

Apie Pakruojo rajone, Udekų kaime nusižudyti ketinantį 26 metų vaikiną naktį į penktadienį bendruoju pagalbos telefonu pranešė mergina.

Į įvykio vietą nedelsiant pasiųstas Pakruojo rajono policijos komisariate budėjusių patrulių ekipažas iškart pradėjo paiešką, tačiau greitai surasti nelaimėlio nepavyko. Į pagalbą atvykus antram patrulių ekipažui, buvo nuspręsta detaliau patikrinti Ūdekų kaime esantį pušyną.

Ant medžio šakos, kilpoje kybantį vyriškį be gyvybės ženklų pastebėjo Pakruojo rajono policijos komisariato Operatyvaus valdymo grupės specialistas Mantas Andrijauskas.

Patruliai nukentėjusįjį nedelsiant išlaisvino iš kilpos ir ėmė jį gaivinti.

Į įvykio vietą atvykus greitosios medicinos pagalbos medikams, iš kilpos ištrauktas vyriškis jau buvo buvo spėjęs atsitokėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.