Per sugyventinių konfliktą nukentėjo vaikas

Per sugyventinių konfliktą didžiausią ne tik psichologinę, bet ir fizinę traumą patyrė šešiametis vaikas, rašo „Lietuvos rytas”.

Riksmai ir girto motinos draugo skeryčiojimasis šešiamečiam A. sūnui sukėlė didelį stresą.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Riksmai ir girto motinos draugo skeryčiojimasis šešiamečiam A. sūnui sukėlė didelį stresą.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

Jul 31, 2013, 8:36 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:11 PM

Dviejų vaikų motina 27 metų A. užvakar Marijampolėje šaukėsi policijos pagalbos. Moters sugyventinis 31 metų J. tą vakarą buvo smarkiai apgirtęs. Poros barnis įsiplieskė, kai vyras ėmė reikalauti pinigų, o A. atsisakė jų duoti.

Riksmai ir girto motinos draugo skeryčiojimasis šešiamečiam A. sūnui sukėlė didelį stresą.

Galimas dalykas, kad berniukas bandė ginti motiną nuo siautėjančio sugyventinio, nes iš pradžių jis į vaiką šliūkštelėjo puodelį vandens.

Moteris pareigūnus tikino, neva nematė, kaip įkaušėlis sužalojo jos sūnų. Vaikas pasakojo, jog motinos sugyventinis jam trenkė per veidą ir praskėlė lūpą.

Po smūgio vaikas krito, atsitrenkė į baldo kampą ir iki kraujo susižalojo galvą. Ligoninėje medikai jam susiuvo žaizdą.

Atvykusiems policijos patruliams moteris iš pradžių sakė, kad ir ji patyrė sugyventinio smurtą. Tačiau vėliau, kai atvyko tyrėjas, smurtą ėmė neigti, tvirtino, kad sugyventinis yra geras žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.