Tragiškas bulviakasis Rietave: traktorius 11-mečiui nutraukė koją

Rietave bulviakasis pasibaigė tragedija. Tėvams ūkyje norėjęs padėti vaikas buvo stipriai sužalotas, jam nutraukta koja. Spėjama, kad berniukas neatsargiai šokinėjo per traktorių. Jo kairiąją kelnių klešnę įsuko traktoriaus darbinis velenas, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 5:11 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:57 AM

Kaimynams talkinęs traktorininkas – nukentėjusios šeimos draugų sūnus. 25 metų Marius Šniaukštas policijai pasakojo, kad apsukant traktorių išgirdo berniuko klyksmą. Talkininkai bandė suteikti pirmąją pagalbą vaikui, tačiau išsaugoti kojos nepavyko.

Kauno klinikų medikai vaikui nupjovė kairiąją koją. Teigiama, kad berniukas dar gydomas reanimacijos skyriuje, jo būklė stabili. Medikai bando išsaugoti kelio sąnarį, kad ateityje berniukas galėtų judėti su dirbtine koja.

Rietavo policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policininkai bando išsiaiškinti, kas kaltas dėl nelaimės. Bus aiškinamasi, ar per bulviakasį buvo laikytasi darbų saugos reikalavimų.

Rietavo policijos komisariato viršininkas Aloyzas Vaičiulis teigė, kad traktorių vairavęs M.Šniaukštas buvo blaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.