Telšiuose dingęs berniukas išgąsdino ne tik tėvus

Telšiuose savo dingimu artimuosius išgąsdinęs ir policijos pareigūnus ant kojų sukėlęs dešimtmetis berniukas atsirado vos tik apie jo paiešką buvo pranešta žiniasklaidai.

Telšių apskrities vyriausiame policijos komisariate dėl mažamečio dingimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>G.Šiupario nuotr.
Telšių apskrities vyriausiame policijos komisariate dėl mažamečio dingimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2013-09-25 10:40, atnaujinta 2018-02-21 20:22

Mieste vaikštinėjantį berniuką pastebėję žmonės iškart paskambino policijos pareigūnams.

Dešimties metų berniukas Telšiuose mįslingomis aplinkybėmis prapuolė antradienio popietę. Apie 15 val. iš namų išėjęs vaikas į juos nebegrįžo.

Negrįžus berniukui namo į policiją kreipėsi dėl dingimo sunerimę jo artimieji.

Jie nurodė, kaip vaikas buvo apsirengęs ir kad jis su savimi turėjo tamsios spalvos sportinę kuprinę bei baltos spalvos futbolo kamuolį.

Telšių apskrities vyriausiame policijos komisariate (AVPK) dėl mažamečio dingimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Telšių AVPK viršininko pavaduotojas Linas Špakauskas portalui lrytas.lt sakė, kad mažamečio paieška buvo pradėta nedelsiant, vaiko ieškota ir per naktį. Paieškoje dalyvavę pareigūnai apžiūrėjo gretimų namų laiptines, apleistus namus, pakrūmes, vandens telkinius. Prapuolusio berniuko pėdsakų užtikti nepavyko. 

Mįslingomis aplinkybėmis dingęs mažametis anksčiau iš namų nebuvo prapuolęs. „Tikiuosi, kad ieškomas vaikas atsiras“, – portalui lrytas.lt telefonu sakė L.Špakauskas.   

Pareigūno spėjimas netruko išsipildyti.

Vos paviešinus dingusio mažamečio paiešką Telšių policija sulaukė telefono skambučio – pareigūnams buvo pranešta apie gatvėje vaikštantį ieškomą mažametį. 

„Vaikas yra sveikas. Tai – svarbiausia. Kodėl jis negrįžo į namus, dar aiškinsimės“, – portalui lrytas.lt apie laimingai pasibaigusią paiešką pranešė L.Špakauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.