Sudegė bandydamas krosnelę

Kauno rajono Novos kaime sudegė vietos gyventojas 53 metų Algis Zaranka,

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Oct 16, 2013, 11:46 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:13 AM

Iš Novos kaimo kilęs A.Zaranka kurį laiką buvo išsikraustęs gyventi į Ukmergės rajoną, tačiau grįžo į gimtąsias vietas. Jis apsigyveno kemperyje, nes senas šeimos namas yra netinkamas gyventi.

Nuolatinio užsiėmimo neturėjęs vyriškis talkindavo vietos gyventojams, o gautus pinigus dažniausia išleisdavo svaigalams.

Neseniai A.Zaranka pažįstamiems pasakojo neva artėjant žiemai kemperyje įsirengė nedidelę krosnelę ir išvedė kaminą. Gelbėtojai mano, kad dėl netinkamai įrengto šildymo prietaiso vakar ryte ir kilo gaisras.

Pro šalį važiavę žmonės pamatė virstančius dūmus ir paprašė gelbėtojų pagalbos. Kai atvyko ugniagesiai, kemperis buvo visiškai sudegęs. Viduje rastas smarkiai apdegęs kūnas, o vyriškio sugyventinė nenukentėjo.

Žuvusiojo brolis dirba Kauno priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje, įvykio metu buvo tarnyboje ir per radijo ryšį išgirdo kolegų kalbas apie gaisrą Novos kaime.

Vyriškis atvyko į įvykio vietą ir netrukus sužinojo, kad per gaisrą neteko brolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.