Policija ieško be žinios dingusios garliaviškės

Policijos pareigūnai kreipiasi į visuomenę prašydami pagalbos padedant surasti be žinios dingusią Garliavos gyventoją. Neoficialiais duomenimis, problemų dėl nesaikingo alkoholio vartojimo turinti moteris gali girtauti Kauno mieste.

49 metų Zita Ruseckienė iš namų Garliavoje išėjo rugsėjo 13-ąją ir iki šiol negrįžta.<br>Kauno policijos nuotr.
49 metų Zita Ruseckienė iš namų Garliavoje išėjo rugsėjo 13-ąją ir iki šiol negrįžta.<br>Kauno policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:47 PM

Prieš kelias dienas į policijos pareigūnus kreipėsi Garliavos gyventojas ir pranešė, kad dingo jo sutuoktinė 49 metų Zita Ruseckienė.

Pasak pareiškėjo, moteris iš namų išėjo dar rugsėjo 13-ąją ir iki šiol negrįžta. Lrytas.lt žiniomis, moteris turi aistrą stipriesiems gėrimams, iš namų ilgesniam laikui išeinanti nebe pirmąjį kartą. Kiek anksčiau ši Garliavos gyventoja taip pat buvo ieškoma, ji surasta girtaujanti Kaune.

Dingusiosios požymiai: ūgis apie 168 cm, vidutinio kūno sudėjimo, šviesiai dažytų plaukų, mėlynų akių.

Ypatingi požymiai: apatiniame žandikaulyje nėra dviejų priekinių dantų, ant dešiniojo skruosto yra apgamas. Iš namų išėjo su mėlynos spalvos ramentu, nes buvo sugipsuota dešinė koja. Moteris dėvėjo šviesios spalvos kelnes, baltus marškinėlius, šviesiai rudos spalvos švarkelį.

Visus, galinčius suteikti bet kokios informacijos apie Z.Ruseckienės dingimo aplinkybes, jos buvimo vietą, pareigūnai prašo paskambinti šiais telefono numeriais: (8 37) 30 39 57, (8 37) 30 39 51(visą parą) arba 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.