Iš Airijos į laidotuves Lietuvoje atvykęs vyras prisišaukė mirtį

Airijoje gyvenantis ir dirbantis 37 – erių Darius S., į Lietuvą atvyko dėl liūdnos priežasties – laidoti mirusio giminaičio. Tačiau keliaudamas į gimtinę vyras net neįtarė, kad skuba ir į savo paties laidotuves.

Kupiškio rajono policijos pareigūnai tiria mirtimi pasibaigusios nelaimės aplinkybes.<br>Nuotr. iš archyvo
Kupiškio rajono policijos pareigūnai tiria mirtimi pasibaigusios nelaimės aplinkybes.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2013-11-03 12:20, atnaujinta 2018-02-20 15:43

Nuo Zarasų kilęs Darius S. parvyko į Lietuvą laidoti mirusio uošvio. Po šio laidotuvių jis savaitgaliui atvyko į Kupiškio rajone esantį Lukonių kaimą paviešėti pas ten gyvenančią savo pusseserę. Kadangi viešnagė sutapo su Vėlinėmis, vyras kartu su pussesere aplankė Kupiškio rajone palaidotų giminaičių kapus.

Darius S. sekmadienį planavo palikti Lietuvą ir vėl grįžti į Airiją. Ten jis buvo susikūręs naują gyvenimą. Turėjo darbą, draugę. Po skyrybų su žmona, du jo vaikai liko gyventi su mama Lietuvoje.

Tačiau šeštadienio vakare pusseserės namuose Darius S. nugriuvo nuo stačių laiptų, vedančių į rūsį. Nelaimė įvyko apie 20 valandą vakaro.

Sąmonę praradusiam vyrui buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Sunkią galvos traumą patyrusį ligonį skubiai jie nugabeno į Respublikinę Panevėžio ligoninę. Reanimacijos palatoje gydytojai bandė gelbėti vyro gyvybę. Tačiau nesėkmingai, sekmadienio paryčiais Darius S. mirė.

Kupiškio rajono policijos pareigūnai tiria mirtimi pasibaigusios nelaimės aplinkybes. Pirminiais duomenimis, tą vakarą su Airijon susiruošusiu Dariumi S. giminaičiai surengė atsisveikinimo vakarienę. Jos metu ir įvyko nelaimė. Neatmetama, kad eidamas vyras galėjo atsiremti į neužrakintas rūsio duris ir stačiais laiptais nusiridenti žemyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.