Siaubingas rytas Kaune - sužaloti trys pėstieji, vienas jų - vaikas

Antradienio rytą Kaune užfiksuotos trys avarijos. Pirmoji eismo nelaimė šį rytą užfiksuota apie 7 val. 55 min. P.Lukšio gatvės ir Savanorių prospekto sankryžoje. 23 metų kauniečio vairuojamas automobilis „Audi 80” parbloškė ir sužalojo šviesoforo reguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusį 37 metų vyrą.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 5, 2013, 10:11 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:40 PM

Tuo pačiu metu Partizanų gatvėje, ties 55-uoju namu įvyko dar viena eismo nelaimė. 34 metų vyro vairuotas „Opel Vectra“ kliudė staiga į kelią išbėgusį 9 metų vaiką. Pirminiais duomenimis, moksleivis į gatvė išbėgo ne pėsčiųjų perėjoje.

Abu sužaloti pėstieji dėl patirtų traumų greitosios pagalbos automobiliais nuvežti į Kauno klinikas, avarijų aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Apie 8 val. 30 min. policijos pareigūnai ir medikai skubėjo į Kauno centrą, buvo gautas pranešimas, jog A.Mickevičiaus ir K.Donelaičio gatvių sankryžoje susidūrė du automobiliai.

Nelaimė įvyko, kai į kairę pusę sukdamas „Opel Zafira“ vairuotojas nepraleido tiesiai važiavusio „Ford Galaxy“. Nuo smūgio „Ford“ užlėkė ant šaligatvio ir kliudė juo ėjusią merginą. Pirminiais duomenimis, jai pavyko išvengti rimtesnių sužalojimų, tačiau nukentėjusioji buvo išvežta į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.