Pareigūnai išsiaiškino aktoriaus V.Šapranausko mirties aplinkybes

Tyrėjai deda paskutinius taškus aktoriaus Vytauto Šapranausko mirties byloje. Policijos pareigūnai išsiaiškino Lietuvą sukrėtusios savižudybės aplinkybes. Jau artimiausiu metu ikiteisminis tyrimas bus baigtas ir perduotas prokurorams.

Spėjama, kad didelio visuomenės dėmesio sulaukusi bylos aplinkybės bus atskleistos maždaug po dviejų savaičių.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Spėjama, kad didelio visuomenės dėmesio sulaukusi bylos aplinkybės bus atskleistos maždaug po dviejų savaičių.<br>J.Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 11:29 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:39 AM

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai jau tuoj užvers aktoriaus V.Šapranausko mirties bylą. Pareigūnai kol kas tyrimo detalių oficialiai nekomentuoja. Tačiau portalo lrytas.lt šaltiniai teigia, kad netikėtų posūkių šioje istorijoje nebus.

„Šį mėnesį tyrimas policijoje bus baigtas ir perduotas Vilniaus apygardos prokuratūrai sprendimui priimti“, - portalui lrytas.lt sakė Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis.

Spėjama, kad didelio visuomenės dėmesio sulaukusios bylos aplinkybės bus atskleistos maždaug po dviejų savaičių.

Nelaimė įvyko šių metų balandžio 18 dieną. Lietuvą sukrėtė žinia, kad iš gyvenimo pasitraukė vienas garsiausių ir geriausių aktorių V.Šapranauskas.

Vilniaus policijos pareigūnai iškvietimą į aktoriaus butą Simono Konarskio gatvėje gavo apie 14 valandą.

Neoficialiai buvo teigiama, kad žinomo aktoriaus tris paras ieškojo artimieji. Pareigūnus iškvietė aktoriaus sūnus Gytis Šapranauskas, kuris negalėjo patekti į tėvo butą. Specialiosios tarnybos turėjo išlaužti duris.

Aktoriaus kūnas buvo rastas bute antrame aukšte. Teigiama, kad V.Šapranauskas rastas pasikoręs vonios kambaryje.

Paskutinius mėnesius V.Šapranauskas vis rečiau pasirodydavo savo vedamų laidų tiesioginio eterio filmavimuose. Paskutiniu momentu aktorių pakeisdavo jo kolegos.

Daug kam buvo žinoma, kad aktorius turi problemų dėl alkoholio. Užkulisiuose buvo kalbama, kad tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl talentingas aktorius netikėtai dingsta iš televizijos eterio ar prieš spektaklius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.