Per avariją prie Panevėžio sužeistas vairuotojas

Trečiadienio popietę netoli Panevėžio automobiliui atsitrenkus į šalikelės medį, sužeistas jį vairavęs vyriškis. Prispaustą automobilio nuolaužose vyriškį išvadavo ugniagesiai, praradęs sąmonę žmogus išvežtas į ligoninę.

Nuo Panevėžio pusės važiavęs „Volkswagen Passat“ nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į šalikelėje augantį medį.<br>R.Stundžienės nuotr.
Nuo Panevėžio pusės važiavęs „Volkswagen Passat“ nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į šalikelėje augantį medį.<br>R.Stundžienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2013-11-13 14:39, atnaujinta 2018-02-20 09:52

Avarija prie Paliūniškio kaimo įvyko apie 13 val. 30 min. Nuo Panevėžio pusės važiavęs „Volkswagen Passat“ nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į šalikelėje augantį medį. Aavarijoje sužalotas vienas važiavęs automobilio vairuotojas. Vyriškį ugniagesiai iš stipriai sulamdyto automobilio ištraukė tik panaudoję plėstuvus ir pašalinę dureles.

Iš pradžių automobilyje prispaustas žilaplaukis vyriškis dar buvo sąmoningas ir kalbėjo, tačiau išlaisvintas jau buvo praradęs sąmonę.

Pro šalį važiavę ir avarijos vietoje sustoję vyrai teigė, kad senutėlį automobilį vairavęs vyriškis – netoliese esančioje sodų bendrijoje „Vingis“ gyvenantis pensininkas. Vyriškis turi neįgalumą. „Gal jam sveikata sušlubavo, kad nuo kelio nuvažiavo?“, – spėliojo jį pažįstantys žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.