Avariją sukėlęs vairuotojas spruko palikęs sužeistą keleivį

Laimingo atsitiktinumo dėka vos tragedija nesibaigusi avarija įvyko

Avarijoje sudaužyto automobilio vairuotojas ne tik liko gyvas, bet ir tamsoje sugebėjo pasprukti nuo policijos.<br>G.Vaičekausko („Balticum TV“) nuotr.
Avarijoje sudaužyto automobilio vairuotojas ne tik liko gyvas, bet ir tamsoje sugebėjo pasprukti nuo policijos.<br>G.Vaičekausko („Balticum TV“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Nov 24, 2013, 6:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:36 AM

Po vidurnakčio nuo Klaipėdos link Palangos važiavęs „Audi 80“ automobilis neįsuko į posūkį ir nuo kelio nulėkė tiesiai į laukus.

Pakeliui mašina nulaužė kelio ženklo stulpą ir apsivertusi per stogą nusileido ant trijų ratų, nes nuo smūgio vienas ratas nulėkė už keliolikos metrų.

Prie avarijos vietos privažiavę Palangos policijos pareigūnai šalia aplankstyto automobilio pastebėjo žmogų, kuris pamatęs policiją puolė bėgti.

Pareigūnai puolė vytis, tačiau žmogus dingo tamsoje. Pabėgusio vairuotojo pareigūnai bandė ieškoti su šunimi, nes įtarė, kad jis gali būti sužeistas ir guli kur nors laukuose. Tačiau link Vydmantų policininkus nuvedęs šuo pametė pėdsakus.

Automobilyje keleivio vietoje pareigūnai rado sunkiai sužeistą 24 metų Rietavo rajono gyventoją Vytautą N.

Prieš prarasdamas sąmonę jis spėjo papasakoti, kad mašiną vairavo jo pažįstamas plungiškis 24 metų Modestas Šaukštelis. Abu buvę girti. Prieš posūkį automobilis buvo pasiekęs 140 kilometrų per valandą greitį.

Vytautas šaukęs vairuotojui, kad šis „stabdytų arklius“, bet jau buvo vėlu.

Ant mašinos nudaužto stulpo kabojo gedulingas kaspinas, primenantis prieš keletą metų toje pačioje vietoje įvykusią tragediją. Lygiai taip pat nuo kelio nulėkusiame girto vairuotojo valdomame automobilyje žuvo jauna mergina.

Už dvi vagystes ir bandymą papirkti pareigūną M.Šaukšteliui yra pradėti trys ikiteisminiai tyrimai. Manoma, kad iki šiol nesurastas vairuotojas pats ateis į Plungės rajono policiją, kurioje privalo registruotis du kartus per savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.