Šilalės rajone susidūrus sunkvežimiui ir automobiliui žuvo žmogus

Šeštadienį Šilalės rajone susidūrė sunkvežimis su lengvuoju automobiliu „Opel Omega“. Apie tai 14 val. 05 min. pranešta Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112. Per avariją žuvo vienas žmogus. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 30, 2013, 2:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:42 AM

Nelaimė įvyko kelyje Mažeikiai – Tauragė, 7-ajame kilometre nuo Šilalės link Tauragės. 

Į įvykio vietą išsiųstos Šilalės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Šilalės medikams ir Tauragės apskrities policijai.

Per nelaimę automobilis „Opel Omega“, kurį vairavo 1960-aisiais gimęs V.T., išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mercedes Benz 2532“. Šį vairavo 1980 m. gimęs J.K.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Opel Omega“ vairuotojas.

Avarijos liudininke tapusi Rima pasakojo, kad sunkvežimio vairuotojas, dirbantis UAB „Rietavo veterinarinė sanitarija“, važiuodamas Šilalės link pamatė, kad priešpriešiais važiuojančio automobilio „Opel Omega“ vairuotojas keistai pasilenkė.

Anot Rimos, sunkvežimio vairuotojas Julius pasakojo: „Jau iš toliau pamačiau, kad „Opel“ vairuotojas pradėjo sukti į mano pusę. Bandžiau signalizuoti, bet buvo per vėlu. Tik bendrakeleiviui spėjau sušukti, kad stipriau įsikibtų. Kiek galėjau pasukau kelkraščio link, bet smūgio išvengti nepavyko.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.