Sudaužęs kolegos automobilį, Seimo narys N.Puteikis išrūko į Klaipėdą

Seimo kiemelyje įvyko incidentas, kurio aplinkybės primena detektyvą. Parlamentaro Naglio Puteikio vairuojamas automobilis įsirėžė į kolegos transporto priemonę. Incidentą sukėlęs Seimo narys iš avarijos vietos pasišalino, tačiau paliko raštelį.

Per incidentą buvo apgadintas Seimo nario V.Bukausko automobilis.<br>T.Bauro nuotr.
Per incidentą buvo apgadintas Seimo nario V.Bukausko automobilis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovydas Pancerovas

Dec 3, 2013, 11:48 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:34 AM

Pirmadienio rytą į darbą atvykęs Seimo narys Valentinas Bukauskas buvo nemaloniai nustebintas. Parlamento automobilių stovėjimo aikštelėje, vidiniame kieme, rado apgadintą nuomojamą visureigį „Volkswagen Tiguan“. Automobilis čia stovėjo visą savaitgalį.

Buvo sulankstyta dešinioji buferio dalis, taip pat – tos pačios pusės žibintai. Nuostoliai dar nėra žinomi, nes parlamentaras dar nesikreipė į draudimo bendrovę.

Seimo vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo nelaimingą atsitikimą. Paaiškėjo, kad tai įvyko penktadienio vakarą. Į V.Bukausko visureigį atsitrenkė kolegos N.Puteikio automobilis „Dacia“. Vaizdo įraše užfiksuota, kad klaipėdietis iš įvykio vietos pasišalina.

„Buvo tamsu, bandžiau išvažiuoti iš stovėjimo aikštelės ir nepamačiau, kad gale stovėjo V.Bukausko automobilis. Tai ir atsirėmiau. Tai nebuvo kažkokia labai rimta avarija“, – pasakojo Seimo narys N.Puteikis.

Jis sakė, kad nuėjo į parlamento apsaugos postą ir pabandė išsiaiškinti, kam priklauso tas visureigis. Tačiau registracijos duomenys rodė tik automobilį išnuomojusios bendrovės pavadinimą, o kas nuomoja transporto priemonę – ne.

„Užkišau už valytuvo raštelį. Parašiau, kad aš, Naglis Puteikis, atsitrenkiau į automobilį, ir paprašiau, kad susisiektų su manimi, nes turėjau skubiai išvykti“, – pasakojo Seimo narys. Jis teigė, kad tą vakarą skubėjo į Klaipėdą, į savo rinkiminę apygardą.

„Taip, jis parašė raštelį“, – patvirtino V.Bukauskas.

Politikas sakė, kad draudimo reikalus sutvarkys tada, kai N.Puteikis pasirodys Seime.

Portalo lrytas.lt žiniomis, apie incidentą parlamentarai žadėjo pasikalbėti antradienį.

Apie nelaimę policijai nepranešta, nes tai – techninis įvykis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.